Verenigingsnieuws

Mooie resultaten bij clubkampioenschappen

Cubkampioenschappen 2022

Het VAV- clubkampioenschap op 8 oktober was de eerste ( officiële ) wedstrijd op de nieuwe rondbaan.
Met in  totaal acht looponderdelen en natuurlijk ook de technische  onderdelen zoals verspringen, hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Op een nieuwe baan kom je tot mooie resultaten. Zo wist Liv van de Braak ( pupillen B) alle onderdelen van haar meerkamp te winnen! Op de meerkamp bij de mannen werd Erwin de Vor clubkampioen.  De 5000 meter bij de vrouwen werd gewonnen door Nienke Boerma terwijl Tijs Olde de 5000 meter bij de mannen op zijn naam schreef.

Bij de masters waren er titels voor Martin Vermeer, Richard van Keulen en Josien Diepeveen.

Bekijk hier de uitslagen 

 

Lees meer

Scholierenloop 2022

Scholierenloop 2022

Aan de Scholierenloop van 5 oktober hebben ca. 380 leerlingen van 12 basisscholen deelgenomen.
Het was weer een mooi en sportief spektakel op de prachtige nieuwe atletiekbaan van VAV. Zo'n 35 vrijwilligers van VAV hebben de deelnemers een leuke "loopmiddag" bezorgd, waarbij de deelnemers enorm hun best deden om hun school de fel begeerde wisselbeker te bezorgen. Uiteindelijk was het 't Speelkwartier die als sterkste uit de bus kwam, maar eigenlijk zijn alle deelnemers "winnaars"!

alle uitslagen zijn hier te bekijken 

VAV dankt alle deelnemers, de begeleiders en supporters voor hun sportieve inzet.

Lees meer
Toon al het nieuws

Over de club

Op 1 mei 1949 richtte Kees Henzen de Veenendaalse Atletiek Vereniging op. De 21-jarige inwoner van Elst gaf al een halfjaar training aan jongens uit Elst en Veenendaal en toen hij er in het voorjaar van 1949 tien bij elkaar had, besloot hij een vereniging op te richten. 

Lees meer
Meer over de club

Buienradar