Verenigingsnieuws

Open dag 20 april

flyer open dag 20 april 2024
Op zaterdag 20 april tussen 11.00-14.00uur zijn er bij de Veenendaalse Atletiek Vereniging  (VAV) van diverse onderdelen open trainingen. Om 11.00-11.45-12.30-13.15 zijn er trainingen waar je zelf aan mee kunt doen. 
Op deze tijdstippen zijn er steeds van ieder onderdeel trainingen. Daardoor heb je dus de mogelijkheid om met iedere discipline kennis te maken (Sprint, Hardlopen, Springen en Werpen) 
Iedereen kan meedoen…… en het is helemaal leuk als er ook al bestaande leden meedoen! Dus je bent van harte welkom! 

KOM IN BEWEGING met de opstartgroepen

De Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV) start in april en mei 2024 naast de bekende opstart voor de hardlopers ook opstartgroepen voor mensen die (sportief) willen wandelen of aan trimfit willen doen.

Op woensdag 3 april om 20.00 uur is er in het clubhuis van VAV een gezamenlijke informatieavond voor de drie opstartgroepen.

Na de informatieavond zal op de volgende data worden gestart.

Hardlopen

De opstartgroep voor hardlopers start op dinsdag 9 april 2024 o.l.v. Richard van Keulen en Edwin Davelaar en zij zullen gedurende twaalf weken en twee trainingssessies per week toewerken naar het kunnen hardlopen van 5 kilometer.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier 

Sportief Wandelen

De opstartgroep voor (sportief) wandelen start op maandag 13 mei 2024 o.l.v. Mary v.d. Hoeven. Zij zal gedurende een periode van vier weken de mensen begeleiden bij het wandelen in de bossen rond Veenendaal. Voor meer informatie over sportief wandelen klik hier

 

TrimFit
De opstartgroep voor trimfit start op dinsdag 14 mei 2024 o.l.v. Jan van Manen. Gedurende vier weken en twee bewegingsuren per week (dinsdag- en donderdagochtend) zal Jan de trimfitters meenemen in de veelzijdigheid van de verschillende bewegingsvormen. Voor meer informatie over Trim Fit klik hier

Inschrijven? 
Inschrijven voor de drie opstartcursussen kan via de site of op de informatieavond.

Het inschrijfgeld voor de hardlopers bedraagt € 40,-- (incl. startbewijs voor de 5 kilometer van de Valley Run). Het inschrijfgeld voor de wandelaars en de trimfitters bedraagt € 20,--.

Na afloop van de trainingen is er in het clubhuis gedurende de cursus gelegenheid om samen een kop koffie of thee te drinken en elkaar beter te leren kennen. De kosten hiervan zijn in de prijs van het inschrijfgeld inbegrepen.

Toon al het nieuws

Over de club

Op 1 mei 1949 richtte Kees Henzen de Veenendaalse Atletiek Vereniging op. De 21-jarige inwoner van Elst gaf al een halfjaar training aan jongens uit Elst en Veenendaal en toen hij er in het voorjaar van 1949 tien bij elkaar had, besloot hij een vereniging op te richten. 

Lees meer
Meer over de club

Buienradar