Verenigingsnieuws

Sfeerimpressie openingswedstrijd VAV

av_openingswedstrijd_2022_fotograaf_anco_van_den_berg

Op 30 april 2022 was de openingswedstrijd van VAV. Er waren 155 deelnemers vanuit VAV en andere verenigingen. Samen hebben we er een mooie en leuke dag van gemaakt met prachtige prestaties. Het was ook de laatste wedstrijd bij VAV voordat de atletiekbaan vervangen wordt.

De fotografen van fotoclub Camera Obscura waren ook weer aanwezig en hebben voor ons een aantal schitterende foto's. Klik op 'lees meer' om alle foto's te bekijken 

 

Lees meer

Overlijden Geurt Hendriksen

23 april is ons lid Geurt Hendriksen overleden na een periode van ziekte. Geurt was naast lid ook een bekend gezicht in de kantine van VAV. Op wedstrijddagen was hij een enthousiaste kracht die de kantineploeg versterkte. Geurt zal gemist worden en we willen zijn nabestaanden condoleren en veel sterkte wensen met het verlies. 

Het bestuur van VAV

Toon al het nieuws

Over de club

Op 1 mei 1949 richtte Kees Henzen de Veenendaalse Atletiek Vereniging op. De 21-jarige inwoner van Elst gaf al een halfjaar training aan jongens uit Elst en Veenendaal en toen hij er in het voorjaar van 1949 tien bij elkaar had, besloot hij een vereniging op te richten. 

Lees meer
Meer over de club

Agenda

Woensdag 25 mei
19:30 – 21:00

ALV

Toon volledige agenda

Buienradar